Senast uppdaterad 5 febr 2010


Har du läst den fina intervjun med Hans Scheike
som ligger på Flashback?
Om inte - gör det!
Finns bland månadens intervjuer. Här är adressen:
http://www.flashback.se/mi/scheike.shtml

**********

Hur många är det egentligen som fantiserar om smisk? Att få eller ge. Ja, det är många, många fler än man tror. Du kan vara alldeles säker på att Du dagligen träffar fler som har samma fantasier som Du - samma längtan, och samma önskningar.

Ganska nyligen gjorde man en undersökning om hur det förhåller sig med den här saken. Det var 580 studenter vid universitetet och högskolan i Oslo, som blev tillfrågade. Åldern på de tillfrågade var från strax under 20 år till en bit över 30. Av de tillfrågade var 66 % kvinnor. Underökningen gjordes av MMI-Meningsmålingsinstitutet.

Och vad blev resultatet? Jo, 13 % av männen och l0 % av kvinnorna hade prövat S/M i någon form. Och av dem som inte prövat var det 25 % av männen och 23 % av kvinnorna som fantiserade om det.

Undersökningar från andra länder visar på ungefär samma siffror. Det betyder att var tredje man och var tredje kvinna Du träffar på någonstans i sitt inre har hemliga drömmar om smisk och ris och stjärtaga och rotting och skamvrån och allt det här som Du själv fantiserar och längtar efter.

Det är ju ganska hemskt att allt kring smisk är så laddat och förbjudet att man inte ens kan tala om det. Tänk om det var lika laddat och förbjudet att ha lust att dansa eller spela tennis?

Men vad skall vi nu göra åt det här? Har Du några tips om hur man skall kunna tala om sitt intresse och sin längtan så att det går bra?


Vill du att ditt inlägg ska komma med i Brevlådan så att alla kan läsa det,
skriv till
eckecorner@livslust-sweden.se


och ange "Brevlådan" så att vi vet.
Eller skriv till oss under full diskretion till samma adress.
Du är alltid välkommen med dina tankar och funderingar.


Upp

Tillbaka till startsidan