sidan 1 2 3


Brev från Erika:
Drömt om att få smisk
Hans svararErika: "Drömt om att få smisk"

Hej!
Sen flera år tillbaka har jag drömt om att få smisk på stjärten av en sträng, men samtidigt kärleksfull, äldre man. Dessa drömmar har jag hittills bara burit inom mig eftersom jag är gift med en man som jag aldrig skulle kunna berätta mina drömmar för. Men för några veckor sen började jag söka efter sajter om smisk på internet och hittade då till er underbara sida. Tack snälla Hans för att du delger mig om det du kallar natursmisk! Jag har tidigare erfarenheter av sexuella lekar med dominans och lite s/m vilket var spännande och gav mig lite utlopp för mina drömmar. Men det är inte det jag egentligen drömmer om. Det jag drömmer om är smisk på stjärten utan sexuella antydningar. Jag längtar efter smisk av kärlek för att jag ska kunna lära mig att bli en lydig och duktig kvinna. Min längtan är svår att beskriva men jag tror att du Hans förstår vad det är jag menar.

Jag har en stark längtan om att en dag få uppleva att få smisk av en man som vet att jag behöver det för att må bra och kunna vara en fin kvinna. En man som själv mår bra av att lägga sin fasta hand över min uppfostran och min stjärt. Om jag levde ensam skulle jag inte tveka ett ögonblick att fråga om jag skulle kunna få komma till dig och ta del av din uppfostran. Att få lära mig av dig Hans.

Jag längtar så efter att bli tillsagd att ta av mig byxor och trosor för att sedan gå och ställa mig i skamvrån för att fundera över att jag varit olydig. Jag skulle vilja stå där med blottad stjärt och vänta på att jag någon gång under dagen kommer att få smisk av en sträng men kärleksfull hand eller ett ris. Att bli tillsagd att ta av mig byxor och trosor och vika ihop dem fint och sedan komma och lägga mig på mage över en mans knä och höra honom berätta att han kommer att smiska mig eftersom jag varit olydig. Medan han berättar om det som väntar skulle han ömt smeka min stjärt och säga att han gör det av kärlek till mig. Att jag behöver det för att lära mig mitt eget bästa. Jag skulle vilja få känna hans hand daska mot min stjärt, få känna hur stjärten blir varm och hur det svider på skinkorna.

Jag fantiserar också om att mannen säger åt mig att gå och lägga mig på sängen där han redan har lagt ett par kuddar som jag ska ha under mina höfter. Mannen säger åt mig att dra upp min kjol över höfterna och sen känner jag hur han tar av mig mina trosor. Han säger åt mig att svanka med ryggen och puta fint med stjärten och låter mig sedan ligga så en stund. Jag känner hur jag fylls av skamkänslor av att ligga med både stjärten och mitt kön blottat för honom. Han säger åt mig att ligga kvar medan han går för att hämta riset. Efter en stund hör jag honom komma in i rummet och ställa sig vid sängen. Han säger åt mig att sträcka upp armarna över huvudet och känner sedan hur hans starka händer tar ett fast grepp om mina handleder. Han berättar att han alldeles strax ska ge mig smisk på stjärten och frågar om jag är beredd. Sen får jag äntligen känna hur riset rister över min stjärt. Hur det hettar och svider om mina skinkor medan han i snabb takt men inte särskilt hårt smis kar mig på stjärten. Han stannar upp en stund och låter mig vila några minuter innan han säger åt mig att ta ner armarna och lägga dem jämsides med överkroppen. Han berättar att han nu kommer att smiska mig lite hårdare så att jag ska få känna på hur riktigt uppfostrande smisk känns. Han låser fast min ena arm med sitt knä och lägger sin arm över min rygg och tar ett fast tag om min andra arm. Han förklarar att det behövs för att jag ska ligga stilla. Sen börjar han på nytt smiska min stjärt, nu med hårdare snärtar och jag känner tydligt att det svider mer nu. Jag kan inte låta bli att skrika till och snart snyftar jag av den befriande känslan av att få svidande smisk på stjärten.

Ja, det här är vad jag längtar så starkt efter. Jag kan inte dela det med någon annan men känner att det lättar lite grann att få skriva ner min önskan här på din sida. Kanske det kan vara till hjälp för någon annan kvinna som känner samma längtan som jag. Att hon känner att det finns fler som längtar efter befriande, kärleksfullt och uppfostrande smisk.

Jag har också en fråga till dig Hans. Hur upplever du det om du märker att en kvinna blir våt och upphetsad när du ger henne smisk? Anser du att det är fel av henne att bli upphetsad? Vad gör du om så händer, avslutar du smiskstunden och återupptar det senare när kvinnan har lugnat sig? Att jag frågar beror på att jag själv skäms lite över att jag blir sexuellt upphetsad av tanken på att få smisk.

Tack än en gång för att ni finns och delar med er av era erfarenheter!

Med vänlig hälsning,
Erika


Hans svarar:

Erika.

Tack för Ditt långa och mycket fina mail. Det var skönt att få. Det är också roligt att veta att vad vi ger på vår hemsida är till nytta och glädje. Vi anar att det är så. Men som Du säkert förstår hör de flesta inte av sig.

Det Du längtar efter och önskar är just det vi kallar natursmisk. Det omtumlande fostrande, förlösande smisket. Där handsmäll och ris används på olika sätt och sätten att lägga upp kvinnan växlar. Och där skamvrån är ett viktigt moment.

Naturligtvis är det inget fel att använda smisk i samband med sex, men det smisket har ett annat syfte. Natursmisk är, som Du skriver, till för att Du skall må bra, få hjälp att vara en fin kvinna, som vet att lyda samtidigt som Du är fri och självständig.

Det finns många kvinnor som har Din längtan. Liksom det finns många som inte alls förstår det. Så gott som alla som har längtan att få smisk kan inte tala om det med någon annan.

Det finns också många män som längtar efter att smiska en kvinna. Tyvärr är det inte så många som kan göra det riktigt bra. Som i så mycket annat behöver man träna. Och att träna inom detta område är inte så lätt. Sen finns det också många män som inte alls förstår lusten och tjusningen i att smiska en kvinna. Och dessa vill väl inte ens försöka eller lära sig det.

Att Du blir våt mellan stortårna och upphetsad när Du tänker kring smisk är alldeles naturligt. Smisk är mycket erotiskt. Men man behöver inte låta erotiska känslor få sexuella utlopp. Man kan så att säga låta de starka känslorna sjunka in i sig. Säkert blir Du våt också när Du konkret får smisk. Det kan man behandla på olika sätt. Man kan, som Du skriver, ta en liten eller längre paus och fortsätta senare. Eller också fortsätter man smisket och ser till att Du blir riktigt mjuk och foglig. Vilket sätt man än väljer skall Du efteråt hållas under kontroll för att se till att Du håller fingrarna i styr och inte smyger undan någonstans och onanerar.

Säkert är det bra för Dig att fritt och öppet skriva ner Dina tankar och fantasier och för mig är det fint att få ta del av dem. Så jag föreslår att vi håller i gång en mailväxling. Släpp Dig lös och skriv på bara.

Ha det nu så gott, skapa Dig ett bra 2004 och hör av Dig snart igen.

Många varma hälsningar
Hans


Upp

Tillbaka till första brevsidan

Tillbaka till Smått o Gott
Tillbaka till Startsidan