Brev och tankar

  • Hit kan du maila dina tankar och frågor. De vi kan besvara eller finner intressanta tar vi med här och för in om vi har plats.

    Vill du att ditt inlägg ska komma med i Brevlådan så att alla kan läsa det, skriv till eckecorner@livslust-sweden.se och ange "Till Brevlådan". Du är naturligtvis välkommen att skriva till samma adress för personlig kontakt med full diskretion.

TILL SENASTE BREV

2 nov -01

Jaha, vännen Tobias vill att jag skall ordna en nisch för Natursmiskare. Hur gör man det?

Först gäller det väl att försöka klargöra vad Natursmisk är. De som fantiserar om och utövar Natursmisk förstår det säkert utan några förklaringar. De vet om sin smisklust, men känner sig inte hemma i det som är S/M.

Natursmisk är väl helt enkelt smisk utan så mycket grejer och arrangemang runt omkring. Natursmisket har sina rötter i det uppfostrande smisket. Den uppfostran som befriar och förlöser krångel, irritation, missmod, gnällighet och sånt.

Kanske kan man säga att Natursmisk är ett balanserande inslag i en livsstil, där mannen lever fram sin vilja och kvinnan lever fram sin villighet i intensitet och ömsesidighet.

Natursmisk är en skön upplevelse som man kan ha när som helst. Vad som behövs är en mans hand som längtar efter att få klatscha på en naken kvinnorumpa som lämnar ut sig med lust och glädje. Eller krånglar och konstrar en del. Eller kanske är riktigt motsträvig i en lust att bli befriad från denna motsträvighet.

Finns det ett ris att använda ibland är det jättebra. Vill man ha rottingen att krydda anrättningen med, blir det extra spännande.

Och som vännen Tobias skrev: Skamvrån är en självklarhet i Natursmisk. Kanske behövs det mera tips om hur den skall användas?

Visst finns det också vissa likheter mellan Natursmisk och S/M. Liksom det finns likheter mellan gymnastik och dans. Men gymnastik är inte dans.

Vad säger Du? Kom gärna med synpunkter och förslag och utredningar om Natursmisk. Hur Du gör, upplever, kommer vidare, berikas.

Tills vidare får vi Natursmiskare ha vår lilla nisch på den här sidan.

Tillbaka till Smått o Gott
Tillbaka till Startsidan