Brev till TV3:s stjärnreporterRobert Aschberg
från en irriterad man


Tjenis Robban,

Vill önska dig lycka till med ännu ett bottennapp. Denna gång med inslaget i TV3 om Hans Scheike. Fortsätt så här så slipper vi snart se dig i TV-rutan :-)

Om Du nu tvunget ska försöka Dig på att göra en dokumentär så se åtminstone till att ha det ordentligt underbyggt innan du kastar ut det i media. Det är många år sedan jag slutade att titta på program som Du är delaktig eller medverkat i. Det är ju uppenbart för varje självständigt tänkande individ att Dina mål endast är att framhäva Dig själv som den tuffing Du tror du är. Du har överhuvudtaget inga ambitioner på att vara seriös. Hur mycket pengar gör Du för ett sådant inslag? Jag antar att Du är en av dem i samhället som vi vanliga hederliga människor kallar prostituerade. Med andra ord, du är en av dem som säljer dig själv för pengar. Hur känns det?

Inslaget om Scheike och hans kvinnor har överhuvudtaget inte i svensk television att göra. Vad dom sysslar med på sin gård någonstans i Sverige är deras problem, inte Ditt. Så länge det är vuxna människor det handlar om så får de göra precis vad de vill. Är detta att smiska varandra på bakdelarna så gärna det, jag har inget med detta att göra, inte Du heller Robban. Om sedan Dina två tjejer i inslaget, som får betalt för sina påståenden och till på köpet är anonyma, påstår sig vara utsatta för misshandel och övergrepp. Då är det en sak för Polisen att utreda, inte för Dig Robban, du är ännu ingen polisiär myndighet.

Du ska väl inte komma och snacka om att utnyttja unga människor!!!! Vad är det Du själv gör i Dina skitprogram i TV? Du är väl den främsta förespråkaren i ämnet att utnyttja människor för Dina egna syften. Du får dem att skita ner sig inför hela Sverige och när de sedan mår dåligt efteråt, vad gör du då? Jo Du hänvisar till att de visste vad de gav sig in i??? Vad är detta för ett jävla resonemang. Det är ju samma sak som att de får skylla sig själva. Dina program medverkar dessutom till att sprida dålig moral bland alla de som tittar.

Vill Du veta när jag slutade titta på Dina program? Jo det var faktiskt den gången för många år sedan när Du och Fylking hade en pruttävling i TV. Näää Du Robban, botten är nådd. Hoppa av medan Du kan för det Du gör blir bara sämre och sämre. Det måste ha någonting att göra med Ditt nakna huvud, antagligen så blir Din hjärna alldeles för kall för att tänka förnuftigt.

Jag hoppas att Scheike och Company stämmer arslet av Dig, för det är Du värd, och när Du ändå faller så ta hela Strix Television med dig.

Förresten, jag har ingen som helst anknytning till Scheike men Du kan trösta Dig med att denna gång så fick din strävan efter uppmärksamhet helt andra följder. Jag är nämligen helt övertygad om att Scheike är den som fått mest uppmärksamhet i detta fall. När jag besökte hans hemsida, vilket Du för den delen tipsade mig om, så anser jag de bilder som visas där vara av konstnärlig natur.

Lycka till på botten,

San